Cea mai mică mașină din seria Deltalaser CO2 este special concepută pentru a fi folosită în magazine mici. Are dimensiuni ce permit asezarea ei pe o masă obisnuită de lucru sau pe un birou.

Sistemul de răcire cu apă nu necesită răcitor specializat pentru tuburi laser. Pompa de apă inclusă vă ajută să circulați apa ce poate fi răcită în orice recipient cu capacitatea de minim 10 litri.

Ca orice gravator laser CO2, DL40 poate grava și tăia o largă varietate de materiale organice și anorganice, cum ar fi: lemn, plastic, textile, piele, sticlă, granit, plută, cauciuc, aluminiu, inox, alama etc.
Suprafața de lucru de 30×20 cm este ideală pentru plăcile standard de cauciuc pentru ștampile. La fel de potrivită este și pentru plasticul de gravuri. Pixuri, brelocuri, magneți de frigider? Orice obiect promoțional sau cadou poate fi personalizat pe DL40. Deși pare mică la prima vedere, pe suprafața de lucru a unui DL40 puteți produce, într-o singură prelucrare:

  • 50 de ștampile cu diametrul de 30mm;
  • 30 de brelocuri de 40x40mm;
  • 25 de pixuri;
  • 12 cărți de vizită;
  • 20 de plăcuțe de apartament de 80x30mm;
  • 6 telefoane.

După cum vedeți, deși pare mică, suprafața de lucru permite prelucrarea unor serii mici sau medii de produse personalizate.
Dacă doriți să prelucrați obiecte mai mari vă oferim gravatoarele de dimensiuni mari Deltalaser DL350 și Deltalaser DL690.

Mașinile de gravat Deltalaser sunt produse folosind cele mai bune componente disponibile pe piață. Părțile mecanice sunt produse în Taiwan iar componentele electronice ale sistemului de control sunt produse in Japonia.
Sistemul de control este cel mai avansat din cele existente în acest moment pe piață. Permite executarea mai multor joburi unul după altul folosind sistemul de separație al culorilor. Practic, dacă executați o ștampilă, veți trimite mașinii o singură comandă care include atât grafica ștampilei cât și tăierea. Pentru marea majoritate a gravatoarelor asemănătoare cu DL40 este nevoie de două comenzi separate pentru grafică și pentru tăiere. Iar unele gravatoare nu pot executa tăieri, fiind necesară tăierea cu foarfeca a ștampilelor.

Prețul unui DL40 este foarte competitiv comparativ cu gravatoarele din clasa premium deși oferă aceleași avantaje. De ce ați alege un DL40? Pentru că vă permite pornirea unei afaceri cu o investiție minimă în echipamentele laser. În acest fel vă puteți dezvolta în mai multe direcții, încă de la început. Iar dacă gravatorul este întreținut și folosit cu atenție, cheltuielile de mentenanță sunt foarte mici.

Specificații tehnice:

Suprafață maximă de lucru 38 x 20 cm
Masă de lucru mobilăDa, ridicare/coborâre 4 cm
Tip masă de lucruPlacă de aluminiu
Putere laser40W standard (50W la cerere), răcit cu apă
Tip ControllerEcran și tastatură
ConexiuneUSB, Wi-Fi
Lucru fără computerDa
Viteză maximă de gravare500 mm / s
Viteză maximă de tăiere100 mm / s
Adâncime maximă de tăiere0 – 10 mm, în funcție de material
Protecție lipsă lichid de răcireDa, cu alarmă
Temperatură de lucru5-35 °C
CuloareLa alegere
Greutate netă35 Kg
Dimensiuni totale96 x 50 x 26 cm
Alimentare curent110/220V, 50-60Hz
Garanție1 an exclusiv oglinzi, lentile, tub laser
Garanție tub laser2000 ore sau 1 an
Alte echipamente incluse în prețPompă de apă submersibilă, compresor de aer,  cablu USB, CD instalare.

Evaluare produs
product image
Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
3.5 based on 4 votes
Brand Name
Deltalaser
Product Name
Deltalaser DL40
Price
EUR La cerere
Product Availability
Pre-Order Only